Prosba o spolupráci v rámci výzkumu v projektu Digitalizace v oblasti HR

 

Dobrý den,

dovolujeme si Vás oslovit jako zástupce Vašeho podniku. Pracujeme na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava, Ekonomické fakultě, Katedře managementu a společně se studenty jsme řešitelé projektu s názvem Digitální transformace v řízení podniků. Cílem projektu je zjistit, jak se digitalizace projevuje v různých oblastech řízení podniku. Náš tým se konkrétně zabývá tím, jak se digitální transformace projevuje v oblasti řízení lidských zdrojů.

Velmi bychom stály o vyplnění dotazníku právě vaší společností, protože jste firma v primárním ekonomickém sektoru a v tomto segmentu je digitalizace zmapována nejméně.

Chtěly bychom Vás nebo zástupce Vašeho podniku (ideálně z oddělení personalistiky) požádat o vyplnění anonymního dotazníku, které zabere přibližně 10 minut Vašeho času. Odkaz na dotazník je zde: https://forms.office.com/e/cBneEviMkR.

Pokud budete mít zájem o výsledky šetření, zašleme Vám výsledky. Výsledky budou k dispozici v dubnu/květnu. Pro tuto možnost nás můžete kontaktovat na emailu terezie.krestova@vsb.cz.

Dotazník, prosím, vyplňte do 6. 3. 2024.

Velmi si vážíme Vaší případné spolupráce. V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na výše uvedeném emailu.

S pozdravem a přáním hezkého dne za řešitelský kolektiv

Ing. Terezie Krestová, Ph.D. a Ing. Petra Chlopčíková

 

 

Ing. Terezie Krestová, Ph.D.

Katedra managementu

Ekonomická fakulta, VŠB – TUO

email: terezie.krestova@vsb.cz

+420 596 992 486