Podpora až 80 tis.Kč pro malé a střední podniky: Agrokomplex v Nitře (společná expozice)

Ráda bych Vás tímto pozvala ke společné veletržní účasti s podporou na veletrhu Agrokomplex v Nitře, aktuálně již na 47. edici veletrhu v termínu:

Agrokomplex 2022, Nitra, Slovensko – termín 18.08. – 21.08.2022

Podpora je poskytována malým a středním podnikům se sídlem či provozovnou mimo Hl. m. Prahu a tvoří až 50 % způsobilých nákladů na účast, maximálně však 80 000 Kč.

V příloze zasílám aktuální informace k veletrhu – informační leták a příklad účasti pro MSP, kde naleznete specifika procesu získání podpory.

Dále také předběžnou kalkulaci nákladů na účast ve společné expozici a přihlášku + přílohu k přihlášce. Veškeré detaily k projektu najdete také na webových stránkách agentury Czechtrade – projekt NOVUMM:

https://www.czechtrade.cz/sluzby/programy-eu/oppik/novumm

Pokud se rozhodnete pro prezentaci, vyplňte prosím přiloženou Přihlášku (přiložený word) včetně přílohy Prohlášení ke smlouvě (excel) a přiložte nově také úplný Výpis z evidence skutečných majitelů

(stáhnete po přihlášení do osobního účtu firmy skrze e-identitu, datovou schránku a jiné: https://esm.justice.cz/ias/issm/rejstrik )

Vše zašlete prosím nejprve na email  michaela.dvorakova@czechtrade.cz pro kontrolu, následně pak poštou na adresu Czechtrade nebo datovou schránkou. V případě dalších dotazů nás určitě neváhejte kontaktovat, můžeme probrat případné možnosti Vaší účasti.

Předem děkuji za Vaši zpětnou vazbu a přeji Vám krásný den.

Ing. Michaela Dvořáková

Manažerka aktivity pro projekt

„NOVUMM“ financovaný z OP PIK

 

Česká agentura na podporu obchodu | CzechTrade

Štěpánská 15 | 120 00  Praha 2

Tel.: +420 224 907 546 | Mobil: +420 724 863 411

E-mail: michaela.dvorakova@czechtrade.cz

www.czechtrade.czwww.czechtrade.eu

 

Dokumentace ke stažení

Přílohy