Seznamy dokumentace k veřejným zakázkám v rámci zemědělských národních dotací

Týká-li se žadatele zadávání veřejných zakázek, předloží dle níže uvedených seznamů v termínu pro příjem dokladů prokazujících nárok na dotaci daného dotačního programu ke kontrole kompletní dokumentaci k zrealizovanému zadávacímu řízení dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále „ZZVZ“) či kompletní dokumentaci k veřejné zakázce malého rozsahu (dále
„VZMR“).
Předložení příloh se provádí v elektronické podobě prostřednictvím Portálu farmáře.

Přílohy se dokládají
v sekci Nová podání/Národní dotace/Doklady prokazující nárok na dotaci – oblast Přílohy k veřejným zakázkám. Jedná se o prosté kopie, u žádné přílohy v elektronické podobě není požadován originál.

Pokud SZIF při kontrole příloh zjistí, že dokumentace k zadávacímu řízení či VZMR není kompletní, vyzve žadatele prostřednictvím Portálu farmáře k doplnění dokumentace.
Odstranění zjištěných nedostatků musí být žadatelem provedeno prostřednictvím Portálu farmáře v termínu stanoveném výzvou. Podklady pro doplnění se dokládají v sekci Nová podání/Národní dotace/Změna/oprava v dokladech prokazujících nárok na dotaci – oblast Přílohy k veřejným zakázkám.

 

Více ZDE