Soukromé skladování vepřového masa – příjem žádostí

 

V Praze dne 25. 03. 2022

Na základě prováděcího nařízení Komise (EU) 2022/470 ze dne 23. března 2022 došlo v rámci celé Evropské unie k vyhlášení režimu soukromého skladování vepřového masa.

Veškerou legislativu včetně prováděcího nařízení Komise (EU) 2022/470 s přílohou lze nalézt na www.szif.cz: v sekci SZIF poskytuje / Společná organizace trhů / Komodity / Živočišná výroba / Vepřové maso / Soukromé skladování vepřového masa /Ke stažení / Legislativa tj. zde.

V této souvislosti SZIF připravil nezbytné dokumenty pro potenciální žadatele v České republice.

Termín pro podání Žádosti o uzavření smlouvy o soukromém skladování vepřového masa (dále jen „Žádosti“) je od 25. 03. 2022 do 29. 04. 2022.

Formulář žádosti lze nalézt na www.szif.cz / SZIF poskytuje / Společná organizace trhů / Živočišná výroba / Vepřové maso / Soukromé skladování vepřového masa / Formuláře (zde).

Podmínky k žádosti o uzavření smlouvy o soukromém skladování vepřového masa (dále jen „ Podmínky“) lze nalézt na www.szif.cz / SZIF poskytuje / Společná organizace trhů / Živočišná výroba / vepřové maso / Soukromé skladování vepřového masa / Důležité informace (zde).

Upozornění: Předpoklad pro přijetí Žádosti je složení záruky – více informací je uvedeno v Podmínkách v bodě 15. Záruka při podání žádosti.

Způsob podání Žádosti:

– prostřednictvím datové schránky SZIF – jn2aiqd,
– poštou na adresu: SZIF, Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1,
– prostřednictvím elektronické podatelny SZIF na e-mailovou adresu podatelna@szif.cz. (V takovém případě musí být dokument zaslán ve formátu podporovanému elektronickou podatelnou SZIF, opatřen platným zaručeným elektronickým podpisem a v poli předmět elektronické zprávy uvede žádající hospodářský subjekt název dokumentu „Žádost o soukromé skladování masa“.)

Oddělení školních programů a intervenčních opatření

V případě dotazů kontaktujte prosím Infolinku SZIF tel.: +420 222 871 871 nebo info@szif.cz.