Informační den k propagaci zemědělských produktů

V Po nedávném přijetí ročního pracovního programu pro informační a propagační opatření na rok 2021 s rozpočtem 182,9 milionu EUR určeným na propagaci zemědělsko-potravinářských produktů v EU i mimo ni organizují DG AGRI a agentura CHAFEA informační den, který se uskuteční ve dnech 28. a 29. ledna 2021 online.

Informační den je pořádán pro všechny potenciální žadatele o propagační programy na zemědělské produkty. Zvláštní důraz bude kladen na poskytnutí následujících informací:

 představení nového směřování propagační politiky dané strategií Farm to fork pro udržitelnější systém potravin a jejich vztah k propagačním aktivitám,

 pohled na komunikační kampaně v kontextu pandemie COVID19,

 přehledu o tom, jak rozvíjet účinné komunikační kampaně o udržitelné výrobě a spotřebě v EU,

 vybrané aspekty přípravy návrhu programu. Úspěšní žadatelé budou prezentovat své zkušenosti s vytvářením a prováděním propagačních programů. Všechny relace budou živě přenášeny pod následujícími odkazy:

 28. ledna 2021: https://webcast.ec.europa.eu/info-day-on-the-calls-for-proposals-2021-28-01

 29. ledna 2021: https://webcast.ec.europa.eu/info-day-on-the-calls-for-proposals-2021-29-01

Bližší informace včetně agendy a odkazu na registraci naleznete zde: https://ec.europa.eu/chafea/agri/en/newsroom-and-events/events/online-info-day-calls-proposals-2021 https://info-day-calls-for-proposals2021.b2match.io/

Kontaktní údaje: propagace.eu@szif.cz Ing. Michal Barbuš, vedoucí Oddělení dotací v