Animal Tech – sleva na vstup a pozvánka od partnerských organizací

Dobrý den,

vedení naší firmy se rozhodlo, že se zúčastníme výstavy ANIMAL TECH  v Brně, která se koná 22.-26.4.2023. Zároveň jsme dostali kód na zlevněnou elektronickou vstupenku pro naše zákazníky.  Elektronickou vstupenku si můžete zakoupit na www.animaltech.cz  Standardní cena vstupenky 180 Kč, zlevněná na základě registrace přes náš kód 60,- Kč.  Registraci přes kód máme neomezeně, takže stejný kód může využít i kdokoliv z vašeho okolí – přátelé, zaměstnanci, rodina.  

Budeme rádi, když se při návštěvě ANIMAL TECH zastavíte i u nás na stánku, rádi vás zde uvidíme.

KOD: 8NR2CKV34N 

 S pozdravem krásného dne Vozníková  Hana

 

Vozníková Hana obchodní zástupce

BV – Technika, a.s.

Tel.: +420 725 861 905

Email.:  h.voznikova@bvtechnika.cz

www.bvtechnika.cz

 


POZVÁNKA
Přijmìte naše srdečné pozvání na
mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu
ANIMAL TECH, 22.-26.4.2023

Rádi Vás přivítáme na naší expozici v pavilonu  P stánek 032

 

Na setkání s vámi se teší team
Olmix Česká republika.



1000 hospodářských zvířat na výstavišti v Brně
 

Brno se na konci dubna stane hlavním městem chovatelů. Od 22. do 26. dubna proběhnou na brněnském výstavišti Mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu ANIMAL TECHNárodní výstava hospodářských zvířat a Národní výstava myslivosti. Na všech třech akcích se představí přes 220 firem, počet vystavených hospodářských zvířat je rekordní.
Chovatelé přivezou zhruba tisíc hospodářských zvířat, budou probíhat šampionáty a soutěžní přehlídky skotu. Bohatý program připravili i chovatelé koní, ovcí, koz a prasat. Mezi další součásti doprovodného programu patří veterinární kongres, konference zaměřená na taxonomii a aukce plemenných jalovic a embryí.
ANIMAL TECH a Národní výstava hospodářských zvířat jsou umístěny v pavilonech P a F a na okolních venkovních plochách. Plocha určená vystavovatelským expozicím je zcela vyprodaná. Návštěvníci uvidí kompletní sortiment související s živočišnou výrobou, výrazně je zastoupeno krmivářství, dále zemědělská, dopravní a manipulační technika, zemědělské stavby, plemenářské služby a potřeby pro chovatele a farmáře.
 

 

Nové technologie pro chov hospodářských zvířat
 
ANIMAL TECH představuje farmářům současné trendy v chovu hospodářských zvířat, kterými se prolíná především welfare a využití moderních technologií. Velmi dobře je to vidět například na exponátech přihlášených do soutěže o zlaté medaile, představuje stručně obsah veletrhu ředitel projektu Petr Maliňák.
O zlaté medaile se ucházejí například ventilační technologie zaměřená na snižování tepelného stresu ve stáji, která získává energii z fotovoltaických panelů. Energeticky neutrální je i systém větrání stájí pro prasata, digitální technologie využívá například autonomní ovládání skrápěcích trysek pro ochlazení hospodářských zvířat nebo lokalizátor zvířat ve stáji nebo výběhu.
Do soutěže o zlaté medaile je přihlášeno 18 exponátů od těchto vystavovatelů: CRV Czech Republic, ACE Agro, BD Tech, Jamenská, AGE, Výzkumný ústav živočišné výroby, Farmtec, K.B.T. Proftech, VNT electronics, Cernin, Big Dutchman Písek a HAZE.

 

Národní výstava myslivost je výjimečná
 
Souběžně s veletrhem ANIMAL TECH a Národní výstavou hospodářských zvířat probíhá Národní výstava myslivosti. Kromě haly plné zbraní, optiky, oblečení a dalších potřeb pro myslivce nabídne jedinečný program, jehož součástí je také oslava 100 let od založení Českomoravské myslivecké jednoty.
V rámci těchto oslav proběhne například mistrovství Evropy ve vábení jelenů nebo výstava unikátních českých a slovenských trofejí na posledních 100 let. Po celou dobu výstavy bude v provozu pódium s nabídkou zábavy i poučení. Z odborného programu je možné zdůraznit například každodenní hodnocení trofejí nebo úterní debatu o návratu vlka do české přírody.
Národní výstavy myslivosti se letos účastní velké množství firem přivážejících na výstaviště lovecké zbraně a optiku – například MeoptaKOZAPARMS-CZBroková střelba – Filip MatějůIBO CZLeica Camera AustriaLes a zahradaSellier & BellotSTV ArmsSwarovski OptikThermFoxThermVisiaRapierLovecký světSvět dalekohledů nebo Záhoří Rudel. Brněnská Národní výstava myslivosti 2023 je bez nadsázky mysliveckou událostí roku.
 

 

Přeneste se do atmosféry před 100 lety
 
Atmosféru první československé republiky si připomenete zejména v pavilonu G1, kde slavíme po celých 5 dní 100 let od založení Českomoravské myslivecké jednoty. Připravili jsme výstavu První republika, která vás vtáhne do doby před 100 lety. Panely a exponáty výstavy jsou umístěny v pavilonu P, F a na venkovní ploše.
Seznámíte se s historií chovu koní, elektrostatkem, který byl hitem Výstavy soudobé kultury v roce 1928, oblíbeným kočárem T. G. Masaryka nebo historií družstevnictví. V restauraci v pavilonu G1 pak můžete ochutnat kachnu a guláš podle dobových receptů.
Výstaviště bude otevřeno od 9 do 17 hodin, ve středu do 16 hodin. Základní vstupenka stojí 110 korun a je dostupná pouze při online nákupu na webu veletrhu, vstupné na místě stojí 180 korun. Organizované skupiny nad 15 osob mají v pondělí a v úterý výhodnější vstupné a ve středu 26. dubna organizované skupiny navštíví výstaviště zdarma.