SOUTĚŽ: Ceny SDGs 2022 – nová kategorie pro projekty financované z EU přihlášky do 30.6. 2022

Ceny jsou udělovány projektům v celkem 8 kategoriích – viz níže.

Do soutěže se mohou přihlásit jen osoby/organizace, které projekt realizovaly. Upozorňujeme na blížící se termín ukončení příjmu přihlášek – ten je 30. června, proto je nutno informaci předat co nejdříve.

Od roku 2017 jsou udělovány ceny SDGs, které jsou světově unikátním oceněním za naplňování globálních cílů OSN. Přihlášené společnosti mohou široké veřejnosti představit, jakým způsobem pomáhají svým podnikáním/aktivitami  naplňovat principy udržitelného rozvoje. Projekty je možno přihlásit do několika kategorií. V rámci letošního ročníku Cen SDGs. byla (v souvislosti s nadcházejícím CZ PŘES) nově vyhlášena kategorie pro projekty financované z EU. Cílem je budovat pozitivní obraz o aktivitách EU u české veřejnosti. Vítěze v kategorii Ceny Evropské komise bude vybírat ve veřejném hlasování široká veřejnost. Partnerem veřejného hlasování je TV Nova.

Více informací naleznete na webových stránkách Asociace společenské odpovědnosti (viz odkaz výše). S případnými dotazy se můžete obrátit na paní Julii Borovcovou (tel.: 607 279 323, borovcova@a-csr.cz).

MĚNÍTE SVĚT
K LEPŠÍMU?

Oceňujeme udržitelné projekty a strategie, které mění Česko a svět k lepšímu.

Hledáme inovativní projekty s pozitivním dopadem na společnost i planetu.

Přihlaste svůj projekt do šestého ročníku Cen SDGs a získejte prestižní ocenění za naplňování Cílů udržitelného rozvoje od OSN v Česku.

PŘIHLASTE SE