Lesnická technika a biomasa na brněnském výstavišti

 
Od neděle 3. dubna proběhne na brněnském výstavišti svátek lesníků a myslivců – veletrh SILVA REGINA, souběžně s ním se bude konat Veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA. Veletrhy končí ve středu a jsou rozšířeny o včelařskou výstavu, ukázku hospodářských zvířat a prodej farmářských a regionálních potravin.
 
 
SILVA REGINA a BIOMASA jsou umístěny v pavilonech Z a F a na přilehlých volných plochách, jejich rozsah odpovídá minulým ročníkům. Celkem je na oba veletrhy přihlášeno přes 120 firem, které představují kompletní sortiment lesnické techniky, prostředků pro energetické využití biomasy a potřeb pro myslivost a pobyt v přírodě.
 
Seznamy vystavovatelů: SILVA REGINABIOMASA
 
Na veletrhu SILVA REGINA je zastoupena většina dovozců a výrobců lesnické techniky, kteří působí na českém a slovenském trhu. Obsazeny jsou všechny obory reprezentující stroje pro práci v lese, především pro těžbu a přibližování dřeva.
 
 
V pavilonu F bude vystavena kompletní produktová řada značky Massey Ferguson, tato značka a firma AUSTRO DIESEL si vybraly veletrh SILVA REGINA 2022 k oslavě dvou významných výročí.