Zveme vás na online seminář „Praktické zkušenosti s velkou novelou zákoníku práce“

Praktické zkušenosti s velkou novelou zákoníku práce (online – živé vysílání) – 30.5.2024

Ve spolupráci s advokátní kanceláří AEGIS LAW jsme pro Vás připravili společný online seminář zaměřený na praktické poznatky získané v souvislosti s loňskou velkou novelou zákoníku práce.

Program:

časový harmonogram    9:00  – 12:00 hod.

09:00 – 10:20 hod.    I. blok
10:20 – 10:40 hod.    Přestávka
10:40 – 12:00 hod.    II. blok
Obsah semináře:

Na semináři získáte praktické tipy v oblasti:

  • Home office
  • Dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr (DPČ a DPP)
  • Doručování
  • Digitalizace
  • Informování zaměstnanců
  • Práv zaměstnanců pečujících o děti, odborného rozvoje, ad.

V rámci semináře bude prostor také na Vaše dotazy.

Lektoři:
Tomáš ProcházkaKateřina DemováPeter PernišValerie Cermanová (Aegis Law)

Tomáš Procházka, partner, Aegis Law
Tomáš Procházka pravidelně získává nejvyšší možné ocenění (Tier/Band 1) v rámci mezinárodních žebříčků Chambers a Legal 500, které ho označují za „jednoho z nejlepších advokátů v oblasti pracovního práva v zemi“ a oceňují jeho „schopnost komplexního pohledu na právní potřeby firem“.
Tomáš poskytuje právní poradenství ve všech otázkách souvisejících s pracovním právem, ale je nejznámější v oblasti pracovněprávních sporů, včetně ukončování pracovních poměrů a sporů s whistleblowery. Tomáš se dále specializuje na odpovědnost manažerů, pracovněprávní dopady obchodních transakcí, vztahy s odbory a strategické pracovněprávní otázky.
Tomáš je členem Sekce pro pracovní právo České advokátní komory, zakládajícím členem Czech Employment Lawyers Association (CzELA), členem kolegia expertů Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů a zprostředkovatelem kolektivních sporů jmenovaným Ministerstvem práce a sociálních věcí a členem European Employment Lawyers Association (EELA). Tomáš často přednáší a pravidelně publikuje v různých odborných časopisech.

Kateřina Demová, vedoucí advokátka, Aegis Law
Kateřina Demová je advokátkou, která se ve své praxi zaměřuje zejména na pracovní právo a související záležitosti. Před nástupem k Aegis Law působila v několika mezinárodních advokátních kancelářích.
Kateřina absolvovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, a to jak magisterské, tak doktorské studium (Ph.D.). Studovala rovněž na Právnické fakultě Technické univerzity v Drážďanech. Věnuje se také publikační a přednáškové činnosti. Spolupracuje s Masarykovým ústavem vyšších studií ČVUT, a to jako odborný garant a vyučující předmětu Pracovní právo. Působí rovněž jako přísedící v pracovněprávních sporech.
Kateřina je opakovaně doporučována mezinárodním žebříčkem Legal500 v oblasti pracovního práva. Je členkou spolku advokátů specializujících se na pracovní právo – Czech Employment Lawyers Association (CzELA), European Employment Lawyers Association (EELA) a České společnosti pro pracovní právo a právo sociálního zabezpečení.

Peter Perniš, advokát, Aegis Law
Peter Perniš se ve své praxi věnuje převážně pracovnímu právu, litigacím a správním řízením. Peter má četné zkušenosti v oblasti zaměstnaneckých sporů, BOZP, pracovních úrazů a nemocí z povolání a také agentur práce. Peter radí klientům v obecných každodenních pracovněprávních záležitostech a pravidelně se spolupodílí na legislativním procesu v oblasti pracovního práva.
Peter absolvoval právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně a rovněž studoval na Právnické fakultě Technické univerzity v Drážďanech.

Valerie Cermanová, advokátní koncipientka, Aegis Law
Valerie Cermanová je advokátní koncipientkou, která se ve své praxi věnuje zejména pracovnímu právu, má zkušenosti v oblasti každodenních pracovněprávních záležitostí, GDPR a whistleblowingu. Valerie vystudovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze.
Je členkou Spolku pro ochranu osobních údajů.

PARTNER ONLINE KONFERENCE – advokátní kancelář AEGIS LAW

 

Online – živý přenos:
Akce bude přenášena živě s maximálním uživatelským komfortem, můžete ji sledovat z jakéhokoliv zařízení s internetem – z počítače, tabletu či mobilního telefonu. Není třeba nic instalovat, stačí libovolný webový prohlížeč. S přednášejícími můžete v reálném čase komunikovat prostřednictvím chatovacího nástroje. Po ukončení akce – nejpozději do 24 hod. od ukončení vysílání – Vám bude poskytnuta prezentace přednášejících a záznam videa.

 

Cena včetně DPH: 3 025,00 Kč