Kdy: 31. 10. 2024; 10:00 – 15:00 hod.
Kde: VÚVeL, Hudcova 297/70, Brno 621 00
Kontakt: Tel.: 773 756 631
Mikrobiom drůbeže v souvislostech
l Střevní mikroflóra kuřat v prvních dnech po vylíhnu a koncept Qocna – MVDr. Jiří Volf, Ph.D. (VÚVeL)
l Ochrana kuřat pro E. coli směsí anaerobních bakterií – MVDr. Aneta Papoušková, Ph.D. (VETUNI)
l Aktivní monitoring závažných klonů E. coli v rodičovských chovech, líhních a užitkových chovech masné drůbeže – prof. MVDr. Alois Čížek, CSc. (VETUNI)
l Jak bakterie ovlivňují skladbu malých molekul v trávenině slepého střeva – Mgr. Lenka Vlasaková, Ph.D. (VÚVeL)
l Jak se dál rozvíjí koncept Qocna a směry dalšího rozvoje probiotik pro drůbež – doc. RNDr. Ivan Rychlík, Ph.D. (VÚVeL)
Kontaktní osoba
doc. MVDr. Soňa Šlosárková, Ph.D.
e-mail: sona.slosarkova@vri.cz
Registrace www.vri.cz/prihlaseni/
Prosím registrujte se pomocí on-line aplikace, registrace je omezená kapacitou sálu, uzavírá se nejpozději 27. 10. 2024. Pokud Vám po registraci nepřijde potvrzovací e-mail, prosím kontaktujte nás na adrese: sona.slosarkova@vri.cz.
V průběhu semináře bude pořizována fotodokumentace akce, případně
audiovizuální záznam výhradně za účelem medializace a propagace akce.
Osobní údaje budou v souladu s nařízením EP a Rady (EU) č. 679/2016 o ochraně fyzických osob v souvislosTI se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES zpřístupněny také Státnímu zemědělskému intervenčnímu fondu a Ministerstvu zemědělství pro účely
administrace, kontroly a evaluace Programu rozvoje venkova na období 2014-2020.
Seminář je včetně občerstvení hrazen z prostředků PRV, není požadován účastnický