Pozvánka k účasti na průzkumu spokojenosti zúčastněných stran agentury EU-OSHA 2024

Vážený členi sítě EU-OSHA,
Agentura EU-OSHA pravidelně provádí průzkum, aby lépe porozuměla názorům zúčastněných stran na její práci. Pro vydání roku 2024 agentura zadala tento úkol společnosti ICF S.A..

Jménem agentury EU-OSHA bychom Vás rádi pozvali k účasti na tomto. Vaše zpětná vazba hraje důležitou úlohu v úsilí agentury EU-OSHA o zlepšení její činnosti. V letošním roce bude obzvláště užitečná, neboť agentura zahájí diskusi se svými klíčovými zúčastněnými stranami o nové strategii.
Ujišťujeme vás, že všechny vaše odpovědi budou anonymizovány a budou použity pouze k informování závěrečné zprávy. Údaje budeme shromažďovat, zpracovávat a analyzovat tak, aby respondenti nebyli identifikovatelní. Další podrobnosti o tom, jak budou vaše údaje zpracovávány ICF a agenturou EU-OSHA, jsou k dispozici v tomto prohlášení o ochraně údajů v souladu s požadavky na ochranu údajů platnými pro agentury EU-OSHA a ICF.
Chcete-li se zúčastnit, klikněte prosím na svůj jedinečný osobní odkaz níže, nebo jej zkopírujte a vložte do svého webového prohlížeče:

(osobní odkaz)
Průzkum je k dispozici v angličtině, francouzštině, němčině, španělštině a italštině. Pro informaci je k dispozici dokument s strojovým překladem dotazníku*. Dokončení trvá přibližně 15 minut.
Chcete-li pozvat ostatní, aby odpověděli na průzkum, udělejte to sdílením tohoto odkazu: https://icfconsulting.qualtrics.com/jfe/form/SV_79QuDBn8ZlT3lt4

Máte-li jakékoli dotazy k tomuto průzkumu, zašlete nám prosím e-mail na adresu: EUOSHA2024survey@icf.com

S pozdravem,
Studijní tým ICF
* Anglická, francouzská, německá, italská nebo španělská verze jsou všechny oficiální jazykové verze