AKTUALITY: Valná hromada ČMSZP v omezeném režimu

Vážení členové,

Českomoravský svaz zemědělských podnikatelů (dále jen „Svazu“)  svolal řádnou valnou hromadu (odkaz ZDE), která se bude konat dne 16. prosince 2020 od 10.00 v sídle Svazu, Slezská 100/7, Praha 2 – Vinohrady.

Povinností Svazu je svolat a uskutečnit valnou hromadu ke schválení výroční zprávy, účetní závěrky a návrhu na rozdělení zisku nejpozději do 31. 12. 2020.

V souvislosti s aktuální situací a vládními opatřeními, která jsou zavedena kvůli pandemii COVID-19 (Lex „Covid“ 191/2020 Sb.), Vás prosíme o důkladné zvážení Vaší osobní účasti na valné hromadě. Respektive upozorňujeme na skutečnost, že do místa konání valné hromady bude vpuštěn pouze takový počet osob, který bude povolen v rámci protiepidemiologických opatření platných v den konání valné hromady.  

Vzhledem k vývoji epidemiologické situace a dalším možným vládním opatřením bychom Vás chtěli zdvořile požádat, abyste upřednostnili možnost udělení plné moci.

cropped-Pro-web.jpg

Program jednání:

  1. Zahájení VH, schválení jednacího řádu
  2. Schválení účetní závěrky za rok 2019, schválení rozdělení hospodářského výsledku za rok 2019
  3. Schválení Zprávy o činnosti svazu za rok 2019
  4. Závěr

Udělení plné moci – preferujeme

Pro udělení plné moci využijte formuláře přiloženého v toto emailu (ZDE). Váš podpis nemusí být úředně ověřen. Plnou moc lze zaslat i na email info@cmszp.cz.

Hlasovací lístek – per rollam
Ustanovení stanov čl. 9, písmena f, bohužel vylučuje hlasování bodu 2) tohoto jednání metodou per rollam, i proto preferujeme udělení plné moci.

V případě, že se rozhodnete využít hlasování per rollam, naleznete odkaz na hlasovací lístek v tomto emailu (modré tlačítko PER ROLLAM  v odkazu ZDE). Dovolíme si Vás upozornit, že na hlasovacím lístku musíte vyplnit kompletní identifikační údaje Vaší osoby. Ke změnám či výhradám k textaci hlasovacího lístku ze strany členů nebude přihlíženo. Pokud člen na hlasovacím lístku vybere více možností a nebude zřejmé, kterou z možností zvolil, bude tato skutečnost považována, jako by se vyjádření k tomuto bodu valné hromady zdržel. Pokud na hlasovacím lístku nevybere žádnou možnost, považuje se, že k tomuto bodu pořadu valné hromady není přítomen. Hlasovací lístek musí být doručen nejméně 1 pracovní den před konáním valné hromady (email na info@cmszp.cz).

V případě, kdy zašlete současně hlasovací lístek i plnou moc, bude upřednostněna plná moc (v případě, že bude platná) a k hlasovacímu lístku se nebude přihlížet. Pokud se dostavíte osobně, plná moc ani hlasovací lístek nebudou použity. Dovolujeme si Vás požádat, abyste svou osobní účast skutečně zvážili, jelikož prioritně budou vpuštěni do prostor jednání členové úzkého vedení a předsednictva.

Zároveň bude k dispozici možnost připojit se na jedání Valné hromady za pomoci aplikace Skype již od 9:30 hod.

Přihlásit se na Valnou hromadu je možné za pomoci linku: https://join.skype.com/fgHfd1offKfe

1. Link vás dovede na web – kde kliknete na modré tlačítko – PŘIPOJIT SE JAKO HOST
2. Zadáte své jméno a subjekt, který zastupujete a potvrdíte. Pro plnohodnotné použití všech funkcí musíte souhlasit s použitím reproduktoru, mikrofonu a případně i videokamery.
3. Klikněte na modré tlačítko- ZAČÍT HOVOR
4. Po nastavení kamery a mikrofonu klikněte na zelené tlačítko – ZAČÍT HOVOR
Po přihlášení prosím vypněte mikrofon.

V případě, že máte nainstalovánu aplikaci SKYPE, tento postup se může  lišit. K připojení není třeba mít aplikaci nainstalovánu. 
V pondělí 14.12.2020 od 10:00 do 11:00 bude možné si vyzkoušet připojení, zvuk, mikrofon.

V případě neúčasti nadpoloviční většiny členů ČMSZP se valná hromada bude řídit ustanovením stanov čl. 10, písmena d). „Nedostaví-li se na valnou hromadu Svazu do stanovené doby nadpoloviční většina všech členů, může valná hromada Svazu po uplynutí jednohodinové čekací lhůty jednat a přijímat usnesení i s nižší než nadpoloviční účastí svých členů.“

Pokud máte jakékoliv dotazy či připomínky neváhejte kontaktovat ředitelku Svazu (+420 602 542 602).

Děkujeme za pochopení.