SPUŠTĚNÍ PORTÁLU FARMÁŘE PRO 17. VÝZVU PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ OPERAČNÍHO PROGRAMU RYBÁŘSTVÍ 2014 – 2020

V Praze dne 24. března 2020
Dne 24. března 2020 byla spuštěna funkcionalita Portálu Farmáře pro možnost vygenerování  a předvyplnění Žádosti o podporu Operačního programu Rybářství 2014 – 2020 v rámci 17. výzvy příjmu žádostí.
Postup podávání Žádostí o podporu je popsán v Pravidlech pro žadatele a příjemce pro 17. výzvu příjmu žádostí – Obecné podmínky, kapitola 9.1. Podání Žádosti o podporu.
V souladu s odkazem v Pravidlech pro žadatele a příjemce, je na webových stránkách www.szif.cz zveřejněn Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o podporu a příloh OPR přes Portál Farmáře (SZIF POSKYTUJE -> Operační program Rybářství 2014 – 2020 -> sekce „KE STAŽENÍ“ -> složka „Podrobné postupy administrativních kroků Žádosti OP Rybářství – NOVÝ VZHLED PORTÁLU FARMÁŘE).
Tento podrobný postup je zároveň zveřejněn i na Portálu farmáře v pravé horní nabídce: „Nová podání“ -> „Žádost OP Rybářství – projektová opatření“ -> záložka „Soubory ke stažení“.
Další podrobné postupy, které se týkají následujících kroků administrace žádostí, jsou zveřejněny na Portálu farmáře (v pravé horní nabídce: „Nová podání“ -> „Žádost OP Rybářství – projektová opatření“ -> záložka „Soubory ke stažení“) nebo na webových stránkách www.szif.cz („SZIF POSKYTUJE“ -> „Operační program Rybářství 2014 – 2020“ -> sekce „KE STAŽENÍ“).
Informace k vyplňování formuláře Žádosti o podporu a informace k vyplňování indikátorů jsou uvedeny v Instruktážních listech, které jsou k dispozici v Žádosti o podporu (v záhlaví formuláře) přes tlačítko „Menu“.
Pro úplnost uvádíme, že příjem žádostí pro 17. výzvu (možnost odesílání Žádostí o podporu prostřednictvím Portálu Farmáře) začíná 7. dubna 2020 od 9:00 hodin a bude probíhat  do 28. dubna 2020 do 18:00 hodin.
Na závěr sdělujeme, že dokumenty odesílané žadatelům při administraci Žádostí o podporu OP Rybářství (např. Potvrzení o zaregistrování Žádosti o podporu a příloh z OP Rybářství) jsou k dispozici pouze na Portálu farmáře (dle Pravidel pro žadatele a příjemce) prostřednictvím kliknutí na záložku „Schránka“ nacházející se v pravé horní nabídce (viz obrázek níže).

Oddělení metodiky OP Rybářství