INFORMACE PRO ŽADATELE 1. KOLA PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA 2014-2020

1. Aktuální stav administrace 1. kola příjmu žádostí PRV 2014-2020

U Žádostí o dotaci probíhá dokládání (do 23. 5. 2016, do 24:00 hodin) a kontrola dokumentace k zrealizovanému výběrovému/zadávacímu řízení. Dle aktuálního stavu administrace a stanovené alokace, by měly být všechny aktuálně administrované žádosti o dotaci všech operací/záměrů (vyjma níže uvedených), které splní podmínky Pravidel pro žadatele, schváleny ke spolufinancování – tato skutečnost je však závislá na další administraci konkrétní Žádosti (kontrola dokumentace k zrealizovanému výběrovému/zadávacímu řízení a z ní vyplývající kontroly podmínek Pravidel pro žadatele – Přijatelnost, Bodování resp. minimální bodové hodnocení Žádosti, atd.).

V průběhu června 2016 bude zahájeno průběžné schvalování žádostí a následná administrace Dohod o poskytnutí dotace.

Operace/záměry, u kterých dle aktuálního stavu nebudou schváleny všechny administrované žádosti o dotaci (doporučené, náhradníci) – dle finanční alokace resp. bodového hodnocení Žádosti a požadované výše dotace:

  • Operace 4.1.1 Investice do zemědělských podniků
    • Záměr h) projekty nad 5 000 000,- Kč do 150 000 000,- Kč; Skot
    • Záměr l) projekty nad 5 000 000,- Kč do 150 000 000,- Kč; Rostlinná výroba
  • Operace 4.3.2 Lesnická infrastruktura
    • Záměr a) Investice do lesních cest
  • Operace 16.2.2 Podpora vývoje nových produktů, postupů a technologií při zpracování zemědělských produktů a jejich uvádění na trh

 

U operace 4.1.1 (záměr h) a l)) a operace 4.3.2 nebudou schválené žádosti, jejichž bodové hodnocení kleslo pod hranici nedoporučených projektů.

2. Zobrazení bodového hodnocení Žádosti o dotaci SZIF na Portálu farmáře

Na Portálu Farmáře mají žadatelé k dispozici informaci o aktuálním celkovém bodovém zisku Žádosti o dotaci uděleném SZIF. Bodové hodnocení se může dále měnit na základě další administrace Žádosti (kontrola dokumentace k zrealizovanému výběrovému/zadávacímu řízení, atd.).

Cesta:

Portál farmáře → „Přehled žádostí“ → výběr konkrétní Žádosti → záložka „Životní cyklus žádosti“ → Bodování projektu – získaný počet bodů xx (obrázek níže).

Obrázek SZIF

 

Zdroj: SZIF (Informace pro z-adatele 1. kola pr-i-jmu z-a-dosti- Programu rozvoje venkova 2014-2020)

Přílohy

Napsat komentářPřihlásit se

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..