Zpřesnění Pravidel pro žadatele v operacích 4.3.2 Lesnická infrastruktura a 8.6.1 Technika a technologie pro lesní hospodářství

Ministr zemědělství Ing. Marian Jurečka schválil zpřesnění Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014-2020, pro 1. kolo příjmu žádostí. Zpřesnění se týká Pravidel pro operace 4.3.2 Lesnická infrastruktura a 8.6.1 Technika a technologie pro lesní hospodářství.

Ministr zemědělství Ing. Marian Jurečka schválil zpřesnění Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty Programu rozvoje venkova na období 2014-2020, pro 1. kolo příjmu žádostí. Zpřesnění se týká Pravidel pro operace 4.3.2 Lesnická infrastruktura a 8.6.1 Technika a technologie pro lesní hospodářství.

Konkrétně byla u obou operací upravena kapitola 3 Definice žadatele/ příjemce dotace Specifických podmínek Pravidel, kam byly doplněny střední školy a školní polesí.

Nové znění definice žadatele/příjemce dotace je tedy následující:

  • Fyzické nebo právnické osoby, sdružení s právní subjektivitou, obce nebo jejich svazky, střední školy, školní polesí, lesní podniky vysokých škol hospodařící v lesích, které jsou ve vlastnictví soukromých osob nebo jejich sdružení či spolků s právní subjektivitou, krajů, vysokých škol, obcí nebo jejich svazků.

Zdroj: MZe