Webinář „Zajištění zahraničních pracovníků v zemědělství, potravinářství a lesnictví – příprava na rok 2021“

v letošním roce se v návaznosti na opatření související s šířením onemocnění covid-19
projevily problémy související se zaměstnáváním zahraničních pracovníků. Situace z jara i podzimu letošního roku ukázaly na některá úskalí, na které bychom chtěli české firmy před následující sezónou upozornit tak, aby nepředstavovaly problém pro zajištění zemědělské a potravinářské produkce a lesnických prací v příštím roce.

Ministerstvo zemědělství připravuje webinář „Zajištění zahraničních pracovníků v zemědělství, potravinářství a lesnictví – příprava na rok 2021“, který je prioritně určen ředitelům podniků a personálním pracovníkům odpovědným za otázky
zaměstnávání zahraničních pracovníků ve firmách.

Webinář proběhne dne 14. prosince 2020 od 10,00 hodin elektronickou formou na platformě MS Teams. Přednášejícími budou jak zástupci MZe, tak i představitelé hlavních resortů, které se podílejí na procedurách spojených s administrací pracovních povolení a příslušných pobytových titulů (Ministerstvo vnitra, Ministerstvo zahraničních věcí a Ministerstvo práce a sociálních věcí).

V případě Vašeho zájmu Vás prosím o nahlášení zástupce/ů Vaší společnosti na e-mailové adresy jan.srb@mze.cz a jan.roman@mze.cz, a to do 9. prosince 2020.