TRÉNINKOVÁ SÉRIE ′′ FARM TO FORK ′′ AKADEMIE

Včera proběhlo setkání s kolegy z Albánie, kterým jsme představili možnosti farmaření v České republice.
Aktuálně třetí virtuální posezení představilo:
1: DOBRÉ PRAKTIKY VE VENKOVĚ ZEMÍ Z VISEGRADŮ – CO NÁS UČÍ? V4 (POLSKO)
Odborník 1: Wojciech Szpociński (Místní akční skupina ′′ Vistula – Terra Culmensis ′′)
Téma: ′′ Lokální potravinové a krátké dodavatelské řetězy – inkubátor zpracování potravin: Studijní případ ′′
Otevřená diskuze / otázky a odpovědi
2: DOBRÉ PRAKTIKY VE VENKOVĚ ZEMÍ Z VISEGRADŮ – CO NÁS UČÍ? V4 (ČESKÁ REPUBLIKA)
Odborník 2: Karolína Menclová (Českomoravský svaz zemědělských podnikatelů)
Témata: ′′ Inovace a kreativita na malé farmě ′′
Otevřená diskuze / otázky a odpovědi