Milujihovezi.cz

Český svaz chovatelů masného skotu na začátku tohoto měsíce odstartoval unikátní webový projekt milujuhovezi.cz. Provázáním nabídky a poptávky pomůže tento web překonat bariéry mezi spotřebiteli a producenty. Na své si tak přijdou jak zákazníci shánějící kvalitní české hovězí, tak i jeho prodejci, tedy naši chovatelé. Vedle toho se zde dozví všechny podstatné informace o hovězím mase, aby se jeho konzumace stala skutečně gurmánským zážitkem.

Milujihovezu.czWeb je určen jednak široké veřejnosti, kteří se chtějí o hovězím mase něco dozvědět, chtějí se ho naučit správně nakupovat a kulinárně upravovat, ale hlavně chtějí kvalitní české hovězí z masných plemen v naší zemi sehnat. Kde je poptávka, musí být i nabídka, a tak funguje tento web na dvou prolínajících se platformách. Na své si tak přijdou i chovatelé (resp. zpracovatelé), kteří chtějí nejen vědět jak maso nechat zrát, bourat, skladovat a nabízet zákazníkům a hlavně chtějí své produkty na webu přímo nabídnout.

Potenciální zákazník si díky interaktivní mapě a vizitkám jednotlivých chovatelů velmi jednoduchým způsobem vyhledá kontakt na prodejce hovězího masa ze dvora ve svém okolí, nebo v místě kam se chystá.

milujihovezi.cz